vijftigplus

Vijftigplusser

Terug Levensloop

28-8-2008 : 50
Mijn verjaardag werd op het werk (gemeente Ede) uitgebreid gevierd. 's Ochtends bleek mijn kamer gebarricadeerd met dozen (met in enkele een cadeautje - dus allemaal openmaken). Daarna waren er de partypoppers en de vanaf het plafond afrollende backuptapes.
Mijn collega's zijn aardig voor elkaar en ook voor mij. Vrijwel iedereen is gelukkig in voor een feestje.

Gebleken is: vijftig worden is een hele toer, vijftig zijn duurt maar even.

Foto: mijn versierde kamer in het Edese Raadhuis. Je ziet mij in mijn "standaardkleur" - zwart.

 

Naar India
Het vijftigste levensjaar begon met (weer) een verre vakantie: naar India, op bezoek bij Geert, de broer van Wil.
Door het lowprofile woonscenario zonder hypotheek, kan ik elke maand behoorlijk wat opzij leggen. Verre reizen behoren dus tot de mogelijkheden. In 2009 werd het India; Cuba, Nieuw Zeeland, CaliforniŽ en misschien Zuid Afrika staan ook nog op de verlanglijst.

Foto: Op een theeplantage in de omgeving van Ooty (maart 2009)

 

Een pasfoto
Deze foto zat in mijn paspoort op mijn vijftigste.
Dat paspoort was geen normale levensduur beschoren. Het werd ergens in India gepikt en misschien loopt er nu een criminele dubbelganger van me rond met mijn paspoort. Dat hoop ik niet!

 

Nog steeds met Wil
We verbazen ons af en toe over het aantal jaren dat we al samen zijn. Wil is met mij het 5e decade ingegaan en we namen de LAT-relatie mee.

Een beetje aangepast LAT-ten, dat wel.
Wil is immers zo ongeveer mijn buurvrouw in het Edese bos en het paadje tussen de beide boshuizen is overduidelijk veelbetreden. In 2009 neemt Wil intrek in haar Hanenhuis naast mijn Boshuis.

Foto: Wil en ik op de toren van Radio Kootwijk. (overigens een foto van voor mijn 50-ste)

 

Wonen, woonde, gewoond
Mijn vijftigste levensjaar begon met een wonderlijk woonscenario. Voor de burgerlijke stand woon ik in Den Haag. Maar ik ben daar niet zoveel; meestal vind je me in het Boshuis, mijn oude houten hutje in het Edese bos.
Anno 2009 heb ik drie garageboxen met huisraad in Ede en in Breda, het huis in Frankrijk, een boshuis en pendel ik wat tussen Den Haag en Ede...

Hoe dat nou zit? Kijk op de pagina Ede.

Foto: Het Boshuis in het Edese Bos.

 


Terug Levensloop